Casting, mässa & träning!

Hej allihopa!

Vilken fantastisk dag jag hade igår! Det började med att jag mötte upp min barndomsvän Helena på T centralen. Sen följde hon med mig på en trevlig Casting. Efter det åkte vi på Blueberry's mässa. Blueberry är ett känt företag som anordnar språkresor, volontär arbete, collage studier utomlands mm. Det var en sån himla trevlig mässa! Jag och Helena träffade fantastiska människor från hela världen. Människor som hade gjort allt själv och berättade om sina erfarenheter. 

Jag stannade extra länge vid båset New York Film Academy. Pratade länge med Roger, som bor i New York och arbetar på skolan.

Jag blev så himla taggad! Det låter så fantastiskt!

Sen träffade vi en tjej vid namn Lovisa. Lovisa är en av dom coolaste människor jag någonsin träffat. Hon har bott i New York och studerat där. Hon berätta så mycket detaljer och drog både nackdelar och fördelar med utomlandsstudier, lån, språk och landet. 

När vi lämnade mässan var både jag och Helena full av inspiration. Allting kändes så spännande och hela min kropp skrek "Jag vill åka!!!".

Om några veckor ska jag träffa en av Blueberry's rådgivaren. Längtar! 

Efter mässan drog vi till gymmet och tränade styrketräning! 

Kvällen avslutades med middag och melodifestivalen. 

Idag får vi se vad vi ska göra. Ev träna och så kanske en tur in på Gallerian? 

Ha det bra!

// Johanna 

Senaste inlägg

Bloggarkiv