Fina hästar

Godkväll

Vilken dag! Har varit ute i stallet hela dagen! Det har varit super mysigt, men nu är man trött. 

Började dagen med att träna fina Unghästar. Mycket markarbete och skänkelviknigsträning. Sen har jag ridit många fina tävlingshästar. Det är en fantastisk kombination att både rida Unghästar och sedan äldre hästar. Känner verkligen att man utvecklas som ryttare. Problemet jag kan tycka när man bara rider Unghästar är att man inte fyller på med mer teknik. Som ryttare behöver man rida olika typer av hästar, då tycker jag man lär och utvecklar sig mest. 

Imorgon har jag ingen skola, vilket känns underbart! Då ska jag vara ute i stallet en stund , och sedan på eftermiddagen reser jag tillbaka till Stockholm! 

Här kommer lite bilder från helgen!

Ha det bra! 

P.s följ mig på Instagram: Bergjohanna 

// Johanna 

Senaste inlägg

Bloggarkiv