Frågor & Svar!

Frågor & svar!

Senaste tiden har jag fått in lite frågor som jag tänkte svara på =)

Vilken är den favorit artist?

Svar: Tycker om så himla många. Men just nu lyssnar jag mycket på Calvin Harris. 

Hur går planerna inför Usa?

Svar: Jag funderar och kollar upp. Jag vill så himla gärna åka! Det är verkligen en chans och verkar så kul! Men det är väldigt mycket pengar och lång väg på det sättet. Även att lämna familj vänner mm... Så vi får se, har många planer här i Sverige just nu! 

Hur går det med hästar och tävling?

Svar: Just nu tränar jag många fina hästar hemma! Älskar våra hästar, dom är så fina. Några jag rider mycket är Medusa, ett fantastiskt 4-gångs sto på 11 år, och Titla, en fin tölthäst som utvecklas hela tiden. Sen rider jag många fina Unghästar. Så, tanken är att tävla i år!

Om du fick jobba med vad som helst, vad skulle det vara?

Svar: skådespeleri och hästar. Skulle vara så himla kul att få ett filmkontrakt eller bli anställd på en teater. Sen älskar jag mina hästar! Tycker om att anordna ridläger och ha träningshästar! 

Vilken film såg du senast på bio?

Svar: Johan Falk - kodnamn Lisa. 

Riktigt bra! Otroligt spännande! 

Vilka platser i världen skulle du vilja bo på?

Svar: Har så många favoriter men Stockholm, Los Angeles, New York, Paris, Lisabon eller Rejkavik skulle inte vara helt fel ;) 

Ha det bra! // Johanna

Senaste inlägg

Bloggarkiv