Att hantera motgångar

Att hantera motgångar 

Hej allihopa! 

Nu är jag på väg hem till Stockholm. 

Idag gjorde jag en sökning för en teaterskola. Det var nervöst men lärorikt. Känns bra att veta att även om jag är riktigt nervös kan jag leverera texten och känslan. Sen att prestera bättre under tuffa förhållande är min utmaning. Idag gick det inte hela vägen men det är bara att fortsätta kämpa. Även om motgångar ibland känns riktigt tungt måste man lära sig hantera dem. Det spelar ingen roll om det är teater, hästsport, prov, spel. Det kommer vara tufft, men man måste fortsätta kämpa. Gör man saker med hjärta och är villig att kämpa kanske det en dag ger sig :) 

Nu laddar jag om för annat. Först prov och seminarium i skolan, sen hästtävling. 

Ha det bra! // Johanna 

Senaste inlägg

Bloggarkiv