Tävling, flytt och fotografering

Hejsan! Imorse gick vi upp 04.45 och åkte till SM kvalet på Örnäs. Vilken rolig tävling! SM kvalade med Strakur och Medusa! Strakur i femgång på 6,07 och Medusa i T2 på 6,60! Måste tacka bästa Jamila Berg, Maria Berg och Emelie Josefine Eriksson! Mitt gäng som hjälper mig så mycket! Foto: Emelie Josefine Eriksson

Efter tävlingen åkte jag till Stockholm och packade mina sista grejor. Imorgon ska jag, Marielle på Goode Rider och fotografen Josef bege oss till Beatelund.
Där ska vi fotografera två kollektioner för kläderna av Goode Rider.
Känns jätte spännande!

Efter det ska jag till Lucas i Trosa. Kommer bli mycket packning, hehe. Sen på Måndag kväll tillbaka till Gävle och på tisdag provjobba på en restaurang.
Fullt upp, men det är bra! =)
Ha det bra!
// Johanna

Senaste inlägg

Bloggarkiv