Wii, fått arbete!

Hejsan!

Igår hade jag en jätte trevlig dag! Var på arbetsintervju för Coop, vilket var azum! Dom var så himla trevliga och jag kände mig så välkommen! Dom hade många frågor som vi diskuterade, om hur man ska vara mot kunder/service mm. Jag kände mig verkligen hemma!

Sen på kvällen fick jag göra ett internet test, kallat "Service test". Också för att få fram min personlighet.

Sen idag så ringde dom och berättade att jag fått arbetet!!! :D Känns super spännande! Har jobbat så mycket inom resturang, så känns skönt med något nytt! Kul att jobba inom handel!

Känns också kul att jag ska få arbeta i Stockholm! Det har varit målet så länge! Jag fick ju först anställning heltid på en resturang, men magkänslan sa nej. Så det här känns som en ny start! Coop är ett trevligt och proffsigt företag!

Nu ska jag och kusinerna ha filmmys! Har varit med på dagis och skolan idag =)

Ha det bra! // Johanna

Senaste inlägg

Bloggarkiv